Tilbud!
,

Hummel bikini top, Kia, navy – 164 – XS+ – 34

Original price was: 250 kr..Current price is: 125 kr..

Opdag Hummel bikini top Kia i navy – komfortabel og stilig pasform med bæredygtige materialer, perfekt til solrige dage ved stranden og svømmeture.

Køb her

Varenummer (SKU): 8977800907361452 Kategorier: ,

Oplev en verden af stil og komfort med Hummel bikini top, Kia i en tidløs navy-farve, der vil tage din strandgarderobe til nye højder. Denne bikini top kombinerer funktionalitet med et sofistikeret design, og den er skræddersyet til den moderne kvinde, der ønsker at se godt ud, samtidig med at hun er aktiv.

Den trekantede model giver en flatterende pasform, der fremhæver dine kurver på en elegant måde, mens den bløde og strækbare kvalitet sikrer, at du kan bevæge dig frit, uanset om du svømmer, surfer eller bare solbader. Lavet af 82% polyamid og 18% elastan, er materialet både slidstærkt og behageligt mod huden. Dette sikrer, at du forbliver komfortabel hele dagen, uanset hvad du foretager dig.

Den navyblå farve giver et klassisk udtryk, der er tidløst og alsidigt. Det er let at kombinere denne bikini top med forskellige underdele for at skabe dit helt eget unikke look. Hummel har med denne model formået at forene det funktionelle med det fashionable, hvilket gør den til et must-have i din svømmetøjskollektion.

Den elastiske kant nederst og spænde på ryggen tilføjer ikke blot et praktisk element, men giver også en smuk, strømlinet silhuet. Du kan derfor føle dig selvsikker og godt tilpas, uanset om du er blandt bølgerne eller på en lounge-stol med din yndlingsdrink i hånden. Det lille logobadge ved venstre bryst tilføjer en subtil detalje, der bidrager til det eksklusive udtryk, som Hummel er kendt for.

Vaskerutinen er simpel og ligetil; denne bikini top kan vaskes ved 30°, hvilket gør den til et praktisk valg for den travle kvinde. Uanset om du har pakket til en ferie i solen eller blot til en weekend ved poolen, er Kia bikini top et ideelt valg, der holder sig flot sæson efter sæson.

Den indbydende og moderne æstetik i denne bikini top gør, at du vil føle dig inspireret til både at få det bedste ud af dine sommerdage og samtidig se fantastisk ud. Hummel bikini top, Kia i navy er mere end blot et stykke badetøj; det er en erklæring om stil, komfort og selvsikkerhed. Gør dig klar til at tage den perfekte selfie ved vandkanten og til at dække dig ind i varme blot ved at iføre dig denne fantastiske bikini top. Med Hummel kan du skille dig ud, mens du nyder alt hvad sommerens eventyr har at byde på.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hummel bikini top, Kia, navy – 164 – XS+ – 34”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.